Over mij

Mijn naam is Liesbeth maar de meesten noemen me Lies. Ook reageer ik op Liza, Lizzy, Elisabeth of Bethje. Het is mijn mama, ondertussen reeds meer dan 20 jaar overleden, die me vaak Liza genoemd heeft... en zo werd Liza's Accessoires geboren.

Waarom Accessoires? Omdat ik al jarenlang gek ben van allerlei hebbedingetjes, ze maken het leven zoveel mooier en kleurrijker. Eindelijk wil ik met die leuke spulletjes iets gaan doen. Dus waarom geen webshop... waar ik dingen kan aanbieden aan mensen die hun dingetje hier vinden.

Maar niet zomaar een webshop. Geen onpersoonlijke sold, who's next. Wel een persoonlijke 'WHO ARE YOU' and 'WHAT DO YOU PREFER?'

Neem dus gerust een kijkje in deze webshop op maat, en stel me gerust vragen mochten die er zijn. Ik help je heel graag verder.

Als je de producten eens vrijblijvend wil komen bezichtigen, dit kan! Laat het me weten en we maken een afspraak. Bekijk zeker de verschillende opties op Liza@Home

Ben je van omgeving Nijlen of moet je hier soms in de buurt zijn, afhaling is ook mogelijk. Dit gebeurt wel steeds op afspraak.

Lieve groet Lies